به گزارش گروه سلامت و بهداشت قدس آنلاین، برای کاهش میزان مصرف نمک به یک قاشق چای خوری - دو هزار و سیصد میلی گرم - در روز، باید مواد غذایی فرآوری شده را با دقت و وسواس انتخاب کنید.
در ادامه با شش توصیه برای کاهش میزان مصرف نمک آشنا می شوید:
- کنسروهای سوپ و سبزیجات، گوشت های فرآوری شده و نمک سود، مواد غذایی یخ زده و ... حاوی مقادیر بالای نمک هستند. باید مواد غذایی سالم و سرشار از ویتامین و مواد معدنی را جایگزین کنسروها و مواد غذایی فرآوری شده کرد.
- مواد غذایی فرآوری شده کم یا فاقد نمک را انتخاب کنید.
- نمکدان را از میز غذا خوری حذف کنید.
- هنگام پخت و پز، مقدار نمکی که به غذا اضافه می کنید را پنجاه درصد کاهش دهید.
- برای مزه دار کردن مواد غذایی، به جای نمک از ادویه ها - دارچین، فلفل، کاری، زنجبیل و ... - استفاده کنید.
- مصرف گوشت های فرآوری شده - سوسیس و کالباس - و مواد غذایی که درون آب شور نگهداری می شوند - خیار شور، ترشی، سویا سس و... - را کاهش دهید.
در حالی که میزان مصرف سدیم را کاهش می دهید باید مقدار مصرف پتاسیم را افزایش دهید. این ماده معدنی نقش اساسی در متعادل کردن فشار خون و پیشگیری از بروز سکته مغزی ایفا می کند. برای تامین میزان مورد نیاز بدن به این ماده معدنی باید سبزیجات برگ سبز، میوه های تازه و فیبر را به رژیم غذایی تان بیفزایید.
نظر شما